Egykori magyar válogatott a CFR kispadján


Szezonbeli második edzőváltásán van túl az élbolytól messze álló CFR. A kolozsvári kaland kedvéért Vasile Miriuţă a Ceahlăul Piatra Neamţ csapatát hagyta faképnél, elődje, Petre Grigoraş mindössze egyvalamit sajnál.

HIRDETÉS


 

Bár a Kolozsvári CFR nem bocsájtott ki semmiféle közleményt egy esetleges edzőváltással kapcsolatban, biztosra vehetjük, hogy az erdélyi labdarúgóklubnál Petre Grigoraş helyett Vasile Miriuţă érkezik. Ezt a sajtóhírt Pászkány Árpád többségi tulajdonos erősítette meg a Dolce Sport hétfői műsorában. A kolozsvári üzletember kifejtette, azért volt szükség az újabb váltásra, mert a csapat Petre Grigoraş (fotó) irányítása alatt sem teljesített az elvárt szinten. Mint emlékezetes, a szezon elején a vezetőség Mircea Rednic-kel bontott szerződést, négy forduló után.

Most Vasile Miriuţă-n a sor, hogy megpróbáljon minél többet kihozni a hullámzóan teljesítő együttesből. Az őszi idény során, amikor a CFR elkapta a fonalat, alaposan kitömte ellenfeleit, az idegenbeli meccseken azonban ritkán sikerült pontot, pontokat szerezni. A felemás őszi idény pedig a 7. helyet eredményezte a tabellán, és Pászkány Árpád úgy fogalmazott, hogy jelen állás szerint a negyedik hely elérése tűnik még reálisnak.

Időközben a menesztett Petre Grigoraş is nyilatkozott a sajtó munkatársainak: „Nem szabad hibáztatnom magam semmiért, talán csak azért, hogy szezon közben vettem át a csapatot. Egy kis szerencsével sokkal több pontot is begyűjthettünk volna, abban az esetben az első helyekért harcolhatnánk” – idézi a Mediafax.ro a 49 esztendős trénert. Grigoraş 41,61 százalékos győzelmi mutatóval zárta rövidre sikerült CFR-es korszakát, a vereségindex ugyanakkor közel 38 százalékos.

 Címkék:   labdarúgás  Kolozsvári CFR  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas