Indul a Carpathian Gladiator, első futam a Gyilkos-tónál


Kihívás, bátorság, versenyszellem, erő, kitartás és küzdelem, küzdelem, küzdelem – egy nem mindennapi versenysorozat indul szeptember 28-án, a mindennapi emberek számára. A verseny első szakasza a Gyilkos-tónál kerül megszervezésre, a benevezési korhatár14 és 71 év között mozog. Nőket és férfiakat egyaránt várnak a szervezők, akár egyénileg, de csapatban is.

HIRDETÉS


 A Carpathian Gladiator jelenleg egyedülálló akadályfutam Romániában, bárki jelentkezhet, nemtől függetlenül. A szervezők az akadályok megtervezésekor a hadsereg kiképzésénél használt elemekből inspirálódtak, illetve azok továbbfejlesztett típusaiból, melyek minden résztvevő tesztelheti képességeit: kitartását, erejét, gyorsaságát, bátorságát, ügyességét. A versenyzők az ötkilométeres pályán megközelítőleg húsz mesterséges akadályon tesztelhetik fizikai és mentális képességüket, és bár ezek teljesítése nem kizáró jellegű, a verseny izgalmát jelentősen fokozhatják.

Azoknak, akik rendszeres tevékenységként űznek valamilyen sportágat, kétségkívül itt a helyük, de azok is bátran jelentkezhetnek, akik nem tartják magukat kimondott sportembereknek. Az öltözéknél figyelni kell arra, hogy a verseny után sáros, koszos lesz a ruha, hiszen az akadályok megtervezésének tekintetében az agyafurt szervezők nem fogták vissza magukat, tehát vizes, mocsaras, sáros talajra is kell számítani. Javasolt felszerelés lehet egy pár kesztyű.

Egy küzdelem, melyen minden versenyző nyertes lehet: győzhet önmaga felett. Jelentkezni és további információkat szerezni a nevezési díjról, kedvezményekről www.carpathiangladiator.ro weboldalon lehet.

A szervezők közleményeCímkék:   Carpathian Gladiator  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas