Tájfutás mindenkinek


Szülők és gyerekek egyaránt részt vehetnek a Tájfutás mindenkinek elnevezésű versenyen, amelyet április 27-én, szombaton rendeznek Kolozsváron.

HIRDETÉS


Többéves hagyományt folytatva idén is megrendezésre kerül a Tájfutás mindenkinek verseny Kolozsváron. A tájékozódási sportot népszerűsítő eseményt a Pro Orientare Társaság és a TranSilva Sportklub szervezi, a verseny lebonyolításában a Kolozs Megyei Tanfelügyelőség és a Transylvania Kollégium is szerepet vállalt. A versenyre április 27-én kerül sor, kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet aki szeretné kipróbálni a tájfutást. A szervezők mindenkit a részvételre bíztatnak, hiszen a pályán való haladás előzetes tájfutó ismereteket nem kíván, a szükséges információkat pedig a helyszínen kapja meg minden versenyző.

A versenyzők öt kategóriában indulnak:
A-pálya (III.-IV. osztály)
B-pálya (V.-VI. osztály)
C-pálya (VII.-VIII. osztály)
D-pálya (IX.-XII. osztály)
F-pálya (felnőttek: tanárok, szölők, egyetemisták)

Jelentkezés és beirtakozás:
Szombaton, április 27-én, 10 órakor Kolozsváron a Transylvania Kollégium (korábbi Şcoala Internațională Cluj) udvarán. Az iskola a Györgyfalvi negyedben van a Băişoara sétányon, a Lucian Blaga Elméleti Líceum mellett. A start az utolsó beiratkozás után lesz.

Megjegyzés:
A jelentkezésnél minden résztvevő a kategóriája bírójától kap egy versenylapot, amelyet kitöltve visszaad az illető bírónak.
A díjkiosztóra az utolsó versenyző beérkezése után kerül sor.
 Címkék:   Tömegsport  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas