A hazaiak akarata érvényesült Kolozsváron


Gólgazdag mérkőzésen kapott ki a Kézdivásárhelyi KSE Kolozsváron a román futsal bajnokság negyedik fordulójában. A vendégek sokáig vezettek, azonban a védelem befuccsolt a második félidőben.

HIRDETÉS


 Ötödik ligás nagypályás focimeccsre emlékeztetett a hétfő esti teremlabdarúgó mérkőzés a kolozsvári Horia Demian Sportcsarnokban. A nézőtéren csak a hazai játékosok rokonai illetve barátai foglaltak helyet, ők azonban mindenkinél jobban együtt tudtak érezni szeretteikkel. Szerintük a bíró minden alkalommal rossz döntést hozott, ha a vendégeknek ítélt, akkor azért, ha pedig a hazaiaknak, akkor azért, mert az illető ellenfél nem kapott piros lapot, és hárommeccses eltiltást.

A pályán történtek alapján azonban nem volt érthető a közönség felháborodása, ugyanis a kolozsváriak teljes mértékben megpróbálták kihasználni a hazai pálya előnyét, és szabálytalanul megállítani a háromszékieket. Ezt mutatja a két ellenük ítélt tízméteres, a 13 szabálytalanság, valamint Câmpean piros lapja. Kézdivásárhely azonban mindezek ellenére kikapott.

Nem kezdte rosszul a Kovászna megyei csapat a mérkőzést, 1-0-ra, 2-1-re, majd szünetben 3-2-re is vezetett, ráadásul még egy tízméterest is kihagyott Dobozi az első félidő hajrájában.

Jött azonban a második félidő, a kolozsváriak pedig egyre nagyobb nyomást gyakoroltak a háromszéki kapura, aminek meg is lett az eredménye, Cioară egy percen belül duplázott (3-4). Innentől megváltozott a játék képe, Kézdivásárhely felhagyott a védekezéssel, támadni kellett, ez azonban rosszul sült el, a hazaiak szórták a gólokat ellentámadásokból, miközben a vendégek csak két akciógólt és egy büntetőt (tízméteres) értékesítettek.

Összességében Kolozsvár megérdemelten győzött, uralták a mérkőzést, két gyorsabb passzal bármikor meglepték a vendégeket, azonban sajnálatos, hogy a teremlabdarúgásban is fontosabb az ellenfél felrúgása, mint tisztelése.

Futsal Liga 1
Negyedik forduló

Kolozsvári Clujana – Kézdivásárhelyi KSE 8-6 (2-3)
Gól:
Câmpean, Suteu (2x), Cioară (2x), Barta, Tinteșan (2x), ill. Călugăreanu (4x), Căsineanu, Török.
Piros lap: Câmpean

A forduló eredményei:

Dévai Dava – Brassó 11-10 (4-6)
Sepsi FC – Iași 3-3 (1-1)
Udvarhely – Bukarest 3-3 (2-3)
Marosvásárhelyi City’US állt

Ma játsszák: Focșani – GalacCímkék:   Kolozsvári Clujana  Kézdivásárhely  futsal  teremfutball  
Hozzászólások


Név:
Email:
Hozzászólok:
captcha
Biztonsági kód

Jelenleg nincs hozzászólás ehhez a cikkhez!


GyorshírekBlogok

Partnerek

Transindex

Támogatók

Communitas